H Shakira αγκαλιά με τον γιο της στην Κολομβία


Το πρώτο του ταξίδι στην πατρίδα της μητέρας του έκανε ο ενός έτους γιος της Sakira, Milan και η πανευτυχής μαμά δεν έκρυβε τη χαρά της, που ο μοναχογιός της απέκτησε το δικό του κολομβιανό διαβατήριο! Και όχι μόνο αυτό, αλλά η επίσκεψη μαμάς και γιού στην Κολομβία έγινε για έναν πολύ καλό σκοπό.

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα με την ονομασία «Pies Descalzos», μέσω του οποίου προσφέρει σημαντική βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην πατρίδα της. Η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε με αφορμή τα εγκαίνια ενός σχολείου για φτωχά παιδιά στην περιοχή Lomas del Peyé στην Cartagena, το οποίο μάλιστα είναι το όγδοο σχολείο που χτίζεται από το ίδρυμα.

Η Sakira εγκαινίασε το σχολείο κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της και δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Μέσω του ιδρύματος θέλω να δείξω πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές όχι μόνο των παιδιών που θα έρθουν στο σχολείο, αλλά και των οικογενειών τους. Ολόκληρη η κοινωνία μπορεί να μεταμορφωθεί, όταν υπάρχουν σχολεία που λειτουργούν σωστά. Ονειρεύομαι την ημέρα που δεν θα υπάρχει κανένα παιδί στην Κολομβία χωρίς πρόσβαση στην εκπαίδευση».

O μικρός Milan, πάντως, παρά τον πολύ κόσμο και την φασαρία έδειχνε να απολάμβανει την εκδήλωση και την αγκαλιά της μαμάς του.